Author Topic: Quake2 Sever Setup  (Read 3218 times)

Offline Greaper6

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
  • Rated:
Quake2 Sever Setup
« on: July 18, 2008, 11:53:53 PM »
i have r1q2's dedicated.exe for my sever running, but I need to knw how to setup the rcon, cfg files etc etc, when Im done, you guys could play at my sever also maybe ^__^
  • Insightful
    Informative
    Funny
    Nice Job / Good Work
    Rock On
    Flawless Logic
    Well-Reasoned Argument and/or Conclusion
    Demonstrates Exceptional Knowlege of the Game
    Appears Not to Comprehend Game Fundamentals
    Frag of the Week
    Frag Hall of Fame
    Jump of the Week
    Jump Hall of Fame
    Best Solution
    Wins The Internet
    Whoosh! You done missed the joke thar Cletus!
    Obvious Troll Is Obvious
    DO YOU EVEN LIFT?
    DEMO OR STFU
    Offtopic
    Flamebait
    Redundant
    Factually Challenged
    Preposterously Irrational Arguments
    Blindingly Obvious Logical Fallacies
    Absurd Misconstrual of Scientific Principles or Evidence
    Amazing Conspiracy Theory Bro
    Racist Ignoramus

Offline Greaper6

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
  • Rated:
Re: Quake2 Sever Setup
« Reply #1 on: July 29, 2008, 05:29:23 PM »
Are you serious, nobody fucking replayed!   Ill punch you in the Face!




         :fight:
 GrimReaper / BTF



-[BTF]GrimReaper
  • Insightful
    Informative
    Funny
    Nice Job / Good Work
    Rock On
    Flawless Logic
    Well-Reasoned Argument and/or Conclusion
    Demonstrates Exceptional Knowlege of the Game
    Appears Not to Comprehend Game Fundamentals
    Frag of the Week
    Frag Hall of Fame
    Jump of the Week
    Jump Hall of Fame
    Best Solution
    Wins The Internet
    Whoosh! You done missed the joke thar Cletus!
    Obvious Troll Is Obvious
    DO YOU EVEN LIFT?
    DEMO OR STFU
    Offtopic
    Flamebait
    Redundant
    Factually Challenged
    Preposterously Irrational Arguments
    Blindingly Obvious Logical Fallacies
    Absurd Misconstrual of Scientific Principles or Evidence
    Amazing Conspiracy Theory Bro
    Racist Ignoramus

Offline [BTF]Gator

  • Carpal Tunnel Member
  • ******
  • Posts: 1617
  • Warm Blooded Reptile in a Cold Blooded World
    • View Profile
    • BTF Website
  • Rated:
Re: Quake2 Sever Setup
« Reply #2 on: July 30, 2008, 07:10:10 PM »
you set the rcon_password by "rcon_password (password)".

You create a confg by making a .cfg file with all the wanted commands.  All of this stuff is found pretty easily by googling.

You could take a shortcut and use OSP Tourney which is available in the downloads section here, as that would have all the files included, just waiting for your customization, and the readme and included documents will prove educational for you i am sure.
  • Insightful
    Informative
    Funny
    Nice Job / Good Work
    Rock On
    Flawless Logic
    Well-Reasoned Argument and/or Conclusion
    Demonstrates Exceptional Knowlege of the Game
    Appears Not to Comprehend Game Fundamentals
    Frag of the Week
    Frag Hall of Fame
    Jump of the Week
    Jump Hall of Fame
    Best Solution
    Wins The Internet
    Whoosh! You done missed the joke thar Cletus!
    Obvious Troll Is Obvious
    DO YOU EVEN LIFT?
    DEMO OR STFU
    Offtopic
    Flamebait
    Redundant
    Factually Challenged
    Preposterously Irrational Arguments
    Blindingly Obvious Logical Fallacies
    Absurd Misconstrual of Scientific Principles or Evidence
    Amazing Conspiracy Theory Bro
    Racist Ignoramus
join us in irc, enterthegame server, channels #btf, #tastyspleen
www.clanbtf.net

Offline R. Hayabusa

  • Swanky Member
  • *****
  • Posts: 865
    • View Profile
    • Lithium CTF Files
  • Rated:
Re: Quake2 Sever Setup
« Reply #3 on: December 01, 2014, 06:11:12 AM »
alright, it's been a long time coming, but i setup a dedicated hosted game server, (Not my crappy DSL) but of course there is a problem. r1q2 isn't installed on the hosts computer. is there a way to install it through the control panel web directory? i tried uploading my r1q2.exe file but it says access denied. i was thinking if i was able to get it uploaded to the host computer, i could alter the game exec file to match what i have on mine and get all my overrides available.. anyone know how?

Offline The Happy Friar

  • Opulent Member
  • *
  • Posts: 2088
    • View Profile
    • Fuzzy Logic Inc
  • Rated:
Re: Quake2 Sever Setup
« Reply #4 on: December 01, 2014, 08:07:04 AM »
Depends on who the host is.  r1q2 has an auto-updater and my host lets me run the updater and update myself.
  • Insightful
    Informative
    Funny
    Nice Job / Good Work
    Rock On
    Flawless Logic
    Well-Reasoned Argument and/or Conclusion
    Demonstrates Exceptional Knowlege of the Game
    Appears Not to Comprehend Game Fundamentals
    Frag of the Week
    Frag Hall of Fame
    Jump of the Week
    Jump Hall of Fame
    Best Solution
    Wins The Internet
    Whoosh! You done missed the joke thar Cletus!
    Obvious Troll Is Obvious
    DO YOU EVEN LIFT?
    DEMO OR STFU
    Offtopic
    Flamebait
    Redundant
    Factually Challenged
    Preposterously Irrational Arguments
    Blindingly Obvious Logical Fallacies
    Absurd Misconstrual of Scientific Principles or Evidence
    Amazing Conspiracy Theory Bro
    Racist Ignoramus
q2server.fuzzylogicinc.com
d3server.fuzzylogicinc.com
l33t hacz over yonder.  ;) :)

Offline R. Hayabusa

  • Swanky Member
  • *****
  • Posts: 865
    • View Profile
    • Lithium CTF Files
  • Rated:
Re: Quake2 Sever Setup
« Reply #5 on: December 01, 2014, 05:08:48 PM »
hmm, i don't know if the host i selected does that. i would think initially they would have the r1q2 files on their host computer if so, thx friar

Offline quadz

  • Phenomenally Prodigious Member
  • **
  • Posts: 3885
    • View Profile
  • Rated:
Re: Quake2 Sever Setup
« Reply #6 on: December 01, 2014, 05:28:40 PM »
i would think initially they would have the r1q2 files on their host computer

What does your server print when you try "rcon version" from your Q2 client?

  • Insightful
    Informative
    Funny
    Nice Job / Good Work
    Rock On
    Flawless Logic
    Well-Reasoned Argument and/or Conclusion
    Demonstrates Exceptional Knowlege of the Game
    Appears Not to Comprehend Game Fundamentals
    Frag of the Week
    Frag Hall of Fame
    Jump of the Week
    Jump Hall of Fame
    Best Solution
    Wins The Internet
    Whoosh! You done missed the joke thar Cletus!
    Obvious Troll Is Obvious
    DO YOU EVEN LIFT?
    DEMO OR STFU
    Offtopic
    Flamebait
    Redundant
    Factually Challenged
    Preposterously Irrational Arguments
    Blindingly Obvious Logical Fallacies
    Absurd Misconstrual of Scientific Principles or Evidence
    Amazing Conspiracy Theory Bro
    Racist Ignoramus
"He knew all the tricks, dramatic irony, metaphor, bathos, puns, parody, litotes and... satire. He was vicious."

Offline R. Hayabusa

  • Swanky Member
  • *****
  • Posts: 865
    • View Profile
    • Lithium CTF Files
  • Rated:
Re: Quake2 Sever Setup
« Reply #7 on: December 01, 2014, 05:47:18 PM »
it would appear i'm very inexperienced when it comes to server admin. i don't really tinker around with the commands, since i never had any real problematic players before. so putting the appropriate command syntax would be a bit problematic for me. now i have another interface to get acquainted with.  may take a while to get used to and learn. even if it appears to be easy. But to answer the question, i tried typing in rcon version , it just says bad rcon password. i do know however, when i start my local server it says r1q2 in the server printout when it starts. on the new dedicated it doesn't. it looks like the default lithium attached to q2.exe. no bells and whistles.

 

El Box de Shoutamente

Last 10 Shouts:

 

quadz

September 15, 2019, 01:18:02 PM
fun retrospective (nightmare)

https://www.youtube.com/watch?v=whizTpYtWxA

Uberphawx

September 15, 2019, 05:33:58 AM
Yeah, prophylactics are always an option, specially when you are doing it with something you think it has something "stormy" inside...
Stay safe folks...
 

ImperiusDamian

September 14, 2019, 02:09:14 PM
Well, obviously one has to use protection when fucking any kind of tropical weather system.
 

|iR|Focalor

September 14, 2019, 09:56:57 AM
If a hurricane blows your house down, call STD Contractors.

Uberphawx

September 14, 2019, 04:29:27 AM
You should use a condom first...
If it has hepatitis or gonorrhea or some kind of tropical STD then you may want to be safe first...
 

ImperiusDamian

September 13, 2019, 05:08:30 PM
fuck hurricanes up the ass. >:(

Uberphawx

September 13, 2019, 10:39:21 AM

https://www.youtube.com/watch?v=SgF42jlEEIs
Best video in the internet...
Don't pay attention to the title and take a listen..

RyU

September 12, 2019, 02:34:48 AM
pm me

playboy

September 11, 2019, 06:44:00 PM
mr. eastcoast up in this bitch

Unh0ly-rwz-

September 11, 2019, 04:30:46 PM
UPDATE! EVERYTHING WORKS NOW CLICK VVVV DOWN? THERE FOR LINK

http://forum.tastyspleen.net/quake/index.php?topic=22977.msg225448;topicseen#new

Show 50 latest
Welcome, Guest. Please login or register.
September 17, 2019, 02:13:00 AM

Login with username, password and session length